top of page
Sonja Oppenhagen.jpg

Mit liv, min linedans - Sonja Oppenhagen

Mit liv, min linedans - Sonja Oppenhagen: Performances

Du kommer helt tæt på den kendte og elskede stjerne, fortæller Lilly Pedersen fra Frederikshavn Teaterforening.

Vi er gået sammen med Frederikshavn Bibliotek, om dette foredrag og det sker, lørdag den 1/3-2025 kl. 15,00 på Frederikshavn Bibliotek, Parallelvej 16, 9900 Frederikshavn – max. plads til 160 gæster efter først til mølle princip

Prisen er KUN kr. 150,- + gebyr og der er mulighed for at købe bogen og få en personlig hilsen i. Der kan desuden købes drikkevarer.

Køb din billet lige her: https://arenanord.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/126136

Sonja Oppenhagen fortæller:

"Jeg er født i dur, og der har jeg bevæget mig det meste af mit liv. For mig skinner solen, og glasset er halvt fyldt, men når det er sagt, tiltrækkes jeg af mol. Mol som i de store dramaer – og dem har der været nogle stykker af." Sådan omtaler Sonja Oppenhagen selv sit livs op- og nedture. I "Mit liv, min linedans" åbner den folkekære skuespillerinde for et liv præget af mange opgør – opgøret med den svigtende far, opgøret med lillepigerollen på scenen og opgøret med barndommen og længslen efter trygheden, indtil hun fandt meningen med livet som skuespiller, mor – og i kærligheden. "Mit liv, min linedans" er en inspirerende og livsbekræftende fortælling om længslen efter frihed og troen på kunstnerisk integritet. Sonja Oppenhagen har stået på scenen i mere end 60 år og fortæller både anekdoter fra dansk teater og giver et indblik i sine store folkekære roller i blandt andet "Badehotellet" og "Matador". Så glæd dig til en eftermiddag med sødme, kærlighed og skønne anekdoter fra et liv på de skrå brædder, et liv der i den grad stadig er yderst aktivt, slutter Lilly Pedersen.

Sonja Oppenhagen (f. 1948) har i snart 60 år været en af Danmarks mest populære og folkekære skuespillerinder. Hun startede oprindeligt som balletbarn på Det Kongelige Teaters Balletskole, men skiftede siden til teatret og blev uddannet som skuespiller fra Odense Teater i 1971. Siden har hun optrådt på blandt andet ABC Teatret, Aveny Teatret og Folketeatret, spillet revy i Holstebro, Hjørring og Tivoli, indspillet film og ikke mindst været på rollelisten i TV-serier som "Matador" og "Badehotellet".

Vi glæder os rigtig meget til at sige velkommen til Sonja Oppenhagen og alle vores gæster, slutter Pernille Lisborg, Frederikshavn Bibliotek og Lilly Pedersen fra Teaterforeningen.

Mit liv, min linedans - Sonja Oppenhagen: Performances
bottom of page