top of page
Kristian Bech 2.jpg

Kristian Bech

8/10-2024 kl. 18.30

Kristian Bech: Performances

Scandic The Reef

Tordenskjoldsgade 14

9900 Frederikshavn

Hvert år forsvinder hundredvis af danskere – langt de fleste dukker heldigvis op igen. Men hvordan finder man dem, som ikke vender hjem af sig selv og måske er væk i årevis? Hvordan er det for familierne, der sidder tilbage uden svar, og kan familien finde sammen igen, hvis personen findes?

TV 2-vært Kristian Bech er i 2024 aktuel med både programserien “De forsvundne fædre” og fem nye afsnit af seersuccessen “Som sunket i jorden”, der med årene har slået alle rekorder og undervejs blev det mest sete dokumentarprogram på TV 2 i 10 år. Mange seere har således fulgt med i historien om børnene Emilie, Mikkel og Maria, hvis mor Elisa forsvandt i 2018 og var væk fra familien i fem år. Det lykkedes at få hende tilbage blandt andet i kraft af det arbejde, holdet bag tv-programmet lavede. I januar 2024 sendte TV 2 to nye “Som sunket i jorden ”-afsnit, hvor man fulgte Elisas hjemkomst til familien.
I foredraget fortæller Kristian om tilblivelsen af tv-programmerne med særligt fokus på “Som sunket i jorden”, som Kristian Bech selv producerer. Han viser klip fra programmerne og fortæller om arbejdsmetoderne, udfordringerne og risikoen, der kan være ved at rejse verden rundt i jagten på svar. Samtidig fortæller Kristian om de følelsesmæssige op- og nedture der kan være, når man begiver sig ud på uvis grund, både for de medvirkende og ham selv.

Varighed: ca. 2 timer ialt 

Kristian Bech: Performances
bottom of page