top of page
Jens-Jacob-Tychsen-480x549 UDSOLGT.jpg

Foredrag med Badehotellets Weyse

14/8-2024 kl. 18.30

Foredrag med Badehotellets Weyse: Performances

Det sker, onsdag den 14. august 2024 18.30 i Det Musiske Hus,
https://arenanord.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/1


Frederikshavn Teaterforening er gået sammen med FOA, Pædagogisk Klub Frederikshavn, vi har arrangeret en aften i den dejligste stemning, med et foredrag om og med Badehotellets Weyse. Jens Jacob Tychsen i egen høje person.


Det sker onsdag den 14. august 2024 18.30 i Det Musiske Hus, og der er max. 300 pladser. Din billet kan du sikre dig lige her:

https://arenanord.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/118455?

Skuespilleren bag den ekstremt populære tv-figur og damejæger, Jens Jacob Tychsen, er klar til at levere et formidabelt foredrag. Her vil han tage publikum med om bag kameraet på tv-succesen, Badehotellet.

Alle entusiaster kan glæde sig, der er nemlig en konkurrence.

Publikum kan forberede sig på en hyggelig aften i selskab med skuespiller Jens Jacob Tychsen, hvor de kommer til at høre historien om tilblivelsen af TV2´s monster succes Badehotellet.

 Jens Jacob vil komme ind på alt fra arbejdet med rollen som Edward Weyse - Sange fra dengang - Film, fotos og fraklip, som tager publikum med en tur om bag kameraet - Og sidst men ikke mindst: Badehotellet Quizzen (mon der ikke også er en præmie til den største fan.) Publikum kan forberede sig på et pragtfuldt arrangement, i selskab med Edward Weyse ham selv.

Jens Jacob, leverer et foredrag som er fyldt med humor, fotos og fraklip, og meget mere, så her er der garanti for en uforglemmelig oplevelse for publikum. Du kan allerede nu sikre dig en billet og glæde dig til denne aften.

Varighed: ca. 2 ½ time inkl. pause

Foredrag med Badehotellets Weyse: Performances
bottom of page