Sværdet i Stenen – Familieforestilling 5-99 år

Voksen 210 kr.

Varighed 1 time og 40 min incl pause

Udbyder: Louise Schouw

Medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Asbjørn Agger, Marianne Bøgelund, Morten Bo Koch.

Scenografi, musik eller andet:

Instruktør: Louise Schouw
Scenograf: Niels Secher
Koreograf: Rebekka Lund
Dramatiker: Gunvor Reynberg
Musik: Sigurd Barrett

Spar Nord Bank og Frederikshavn Teaterforening præsenterer:

Sværdet i Stenen

Damen i Søen stiger op af vandet og planter det berømte sværd, Excalibur, i stenen, med ordene: ”Den, der trækker sværdet af stenen, skal blive landets nye konge.”

Den ene ridder efter den anden må opgive at erobre sværdet, men en dag dukker den forældreløse dreng, Arthur, op ...
Spænding, magi, flotte kostumer, en god portion humor og sange med helt ny musik af Sigurd Barret.

Vi møder :
Damen i Søen, gudinden, der er dødtræt af menneskene og deres krige, Den kloge, men forvirrede troldmand Merlin, som kun bruger sin magi, når det er højst nødvendigt,

Den vilde prinsesse Guinevere, som mener, at piger selvfølgelig skal have lov til det samme som drenge.

Den hævngerrige troldkvinde Morgan le Fay, der føler sig møguretfærdigt behandlet, og Arthurs selvfede fosterbror Kaj, der tror, at man kommer frem i verden ved at mobbe andre. Spænding for alle børn og deres forældre/bedsteforældre.