rsz_robin-hood-final-ordnet-2020_nyt_2 foto Robin Hood.jpg

Robin Hood – eventyr i Sherwood skoven af Ken Ludwig Familieforestilling for alle fra 5-99

11/3-2023 kl. 16.00

 

Det Musiske Hus - store sal

Familieforestilling

Børn 125 kr.

Voksne 250 kr.

Maks. 430 personer

Udbyder: Folketeatret​

Medvirkende: Christoffer Læssø, Marie Bach Hansen, Jesper Riefensthal, Jon Lange, Louis Bodnia Andersen, Josefine Tvermoes, Mathias Sprogøe Fletting, Morten Christensen og Jullie Hjetland

Omtale: Spar Nord og Frederikshavn Teaterforening præsenterer:

Årets familieforestilling fra Folketeatret er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande, som huserer i Sherwoodskoven og stjæler fra de rige for at give til de fattige.

Der er både eventyr, romantik og slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil i Robin Hood, og mange af de elskede figurer og scener, som vi husker, er også med: Den ikke helt fromme Broder Tuck, den stærke lille John, som er mester i stokkekamp, Sheriffen af Nottingham, som aldrig har held med at fange Robin, den grådige Prins John, som misbruger sit job som vikar for sin bror, Kong Richard og ikke mindst Lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence. 

Vi oplever Robins udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst, ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder. Hvis vi ikke hjælper hinanden, er vi ilde stedt. 

Scenografi, musik eller andet:

Oversættelse: Henrik Lykkegaard, Instruktion: Frede Gulbrandsen, Scenografi: Julie Forchhammer. Kapelmester: Emilie Roos