Ragnarok - Vigga Bro

13/9-2020 kl. 15.00

Sæbygaard Slot

B billetter

Der kan købes kaffe og kage

Varighed 75 min uden pause

Udbyder: Vigabro

Medvirkende: Vigga Bro & Ida Bach Jensen

Scenografi, musik eller andet: Ida Bach Jensen

En grum og morsom fortælling om Gudernes sidste dage og de begivenheder, der førte op til verdens ende: Ragnarok.

Det interessante ved de gamle guder er, at de er så menneskelige. Ja, de er næsten mere menneskelige end menneskene selv. De er forfængelige, impulsive, fordomsfulde, kærlighedsfulde og komiske. Sådan nogle guder kan man fortælle historier med. Historier, der kan gøre os klogere på os selv.

Ja, det er, som om man med de gamle historier ville sige: ”Lad for guds skyld være med at opføre jer ligeså dumt som guderne, for så ender det helt galt. Det bliver det rene Ragnarok!”

Det, der har inspireret mig til at gå i gang med Ragnarok, er Villy Sørensens tanker om, at Odin, der ser alt både i fortid og fremtid, må have vidst, hvem der lagde pilen på Høders bue. Pilen, der dræbte Balder.

Vigga Bro og Ida Bach Jensen på Erik Moseholms 241 år gamle bas.