Billede Peter Mygind.jpg

Peter Mygind

23/3-2023 kl. 17.00

 

Uggerhøj og Frederikshavn Teaterforening stiller skarpt på en aften med mad, fællesskab og Peter Mygind der spreder glæde.

Det sker, den 23/3-2023 kl. 17,00 ved Uggerhøj, Søndergade 244, 9900 Frederikshavn.

Alt dette får du for kun kr. 190,- + gebyr. Max. 200 pladser efter først til mølle.   Køb din billet lige her: https://www.uggerhoej.dk/peter-mygind-foredrag/

Steen Uggerhøj byder velkommen, derefter serveres et let måltid, der kan købes øl/vin og vand. Efter spisningen er Peter Mygind klar til at tage over.

OM: Vi bruger størstedelen af vores vågne tid på at arbejde. Derfor er det afgørende, at vores arbejdsliv hænger sammen med, hvad der for os hver især er et godt liv – og omvendt. Det er ikke nødvendigvis let at skabe arbejdsglæde og få det gode liv til at hænge sammen, men ikke desto mindre er det vigtigt. Vi er selv ansvarlige for vores liv og for at skabe et liv, der giver os glæde. Ingen andre kan gøre det for os.

Peter hvordan vi skaber forandring og går glade på arbejde. Han sætter fokus på nødvendigheden i at kigge indad og betragte vores egen individuelle livstilgang – derudover på vigtigheden i at styrke vores sociale kompetencer samt vigtigheden i at inkludere alle menneske i samfundet.

Foredraget er både humoristisk og alvorligt. Peter bruger massevis af eksempler fra sit eget liv, krydret med en god portion selvironi, hvilket alt sammen tilbyder håb og motivation til at skabe et liv med mere glæde.