top of page
Mikkel Beha Erichsen Vindue.jpg

Mikkel Beha Du store hvide verden

8/11-2023 kl. 19.00

Mikkel Beha Du store hvide verden: Performances

Du store hvide verden hvor vi glæder os i Frederikshavn Teaterforening, når vi igen kan byde velkommen til en aften med "Mikkel Beha og en fortælling fra den stor hvide verden”.

Mikkel Beha har besøgt os flere gange før, men vi får ofte henvendelser omkring et ønske om genbesøg fra vores gæster, så det gør vi da gerne, fortæller formand Lilly Pederen.

Det sker, den 8/11-2023 kl. 19,00- 21,00 på Frederikshavn Gymnasium, festsalen

https://arenanord.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/113083

Der er max. 250 pladser – så grib din billet.

Mikkel Beha tager os med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.

I mange år havde familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne og er taget ud på eventyr. De havde sat sig for at sejle så langt mod nord, som de kunne. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårslavtrykkene viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.

Mikkel Beha vil tage os med på en rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed hvor stigende temperaturer får isen til at smelte og vejret bliver mere og mere ekstremt.

Mikkel Beha´s  foredrag er både en rejse ind i eventyrets verden, men også en påmindelse til os alle om, at vi skal passe bedre på vores fælles klode, slutter Lilly Pedersen.

Mikkel Beha Du store hvide verden: Performances
bottom of page