2 Mændimindredoser foto.webp

Mænd i mindre doser Det Joenske Teaterselskab

19/9-2021 kl. 16.00

 

Frederikshavn Gymnasium

Max 200 personer

Udbyder: Louise Schouw Teater

Medvirkende: Kristian Holm Joensen

Scenografi, musik eller andet: Iscenesættelse: Frede Guldbrandsen, Musik: Lasse Lyngbo og Søren Jensen, Lysdesign: Kisser Rosenquist, Producent: Louise Schouw Teater

Frederikshavn Teaterforening præsenterer:

Krisehjælp til den trængte mand – kvinde kom….


Kvinder mød op, her er en oplevelse, I ikke må gå glip af, husk at tage manden med:


Eva smider Adam ud af paradiset, fordi han ”ved et uheld” har plejet omgang med en ged! Med sig får Adam en flyttekasse, som viser sig at indeholde en stor del af de mandetyper, han kan vælge at blive eller skifte imellem at være.

Undervejs i stykket møder man forsvars-, undvigelses-, flugt- og overlevelsesinstruktøren, gommen uden brud, elskeren, der ikke er en ordentlig mand, manden, der har mistet sin bedste ven, den enlige testosteronbombemand, den nybagte far, manden med de lange nosser og mange flere.

”Mænd i mindre doser” er historien om, at kvinden kan smide manden ud af paradiset, men ikke uden at der kommer til at mangle noget, nemlig en at holde af, holde ud og holde om.


Hvor klodset, komisk og kærligheds hungrende manden end er, så er han værd at samle på!

”Mænd i mindre doser” er en forestilling med skæve figurer – med store hjerter og til tider noget mindre hjerner! Det er satirisk, sjovt og af og til rørende.

Pressen skrev

Politiken skrev: ”Et stærkt bud på krisehjælp til den trængte mand. Med sidegevinst til os nødstedte kvinder - på tæskeholdet.