top of page
Fie Mølholt.jpg

Lokal ildsjæl Fie Mølholt

13/11-2023 kl. 10.00 - 12.00

Lokal ildsjæl Fie Mølholt: Performances

Lokal ildsjæl Fie Mølholt med masser af god energi er klar til morgenkaffe sammen med Frederikshavn Teaterforening. Det sker mandag den 13/11-2023 på Hotel Frederikshavn kl. 10,00-12,00 – køb din billet lige her

https://arenanord.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/115331 

Fie Mølholt er en ildsjæl med krudt i rumpen og vi kommer på tur i et liv hvor det altid har været lysten, der har drevet Fie. Selv siger Fie Mølholt om sin entusiastiske tilgang til tingene:
- Mine kollegaer mener, at jeg nok har det ligesom Pippi Langstrømpe, "det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert", og der er ingen tvivl om, at jeg bliver inspireret af en god udfordring og sjældent siger nej, hvis jeg kan se, noget burde løses men ikke bliver det uden en indsats, forklarer hun.
Fie Mølholt har mange kasketter på og har bl.a. været formand for Kræftens Bekæmpelses lokalforening siden 2015 og i hovedbestyrelsen siden 2021. Hun har været med i Tordenskiolds Soldater i snart 25 år og i Frivillighuset i seks år. Hun holder fast i det, der interesserer hende og er stadig spejder, ikke længere som Grøn pigespejder, men nu som gammel spejder i Augusta Patruljen.

Lokal ildsjæl Fie Mølholt: Performances
bottom of page