I støvet fra regnen af Magnus Iuel Berg – krigen der aldrig slutter

kl.15,008/2-2022 kl. 13,45 (bemærk tidspunkt)

Frederikshavn Gymnasium

Enhedspris kr. 60.-

Max. 150

Udbyder: Teatergrob - Pelle V. Produktion

Medvirkende: Paw Henriksen og Martin Hestbæk

I STØVET FRA REGNEN er et prisvindende drama om krig, sår og broderskab.

Hvordan lever man videre efter at have været i krig, og kan man overhovedet vende tilbage til en hverdag efter at have mærket krigens rædsler?

To soldaterkammerater mødes på et værtshus til et spil billard. De har ikke set hinanden i flere år, så hvorfor pludselig nu? Gamle traumer, uforløste konflikter og rå vold hænger i luften. For selvom krigen er slut, betyder det langt fra, at de er færdige med at kæmpe. Eller at gamle sår er helet.

Oplev et anmelderrost og stadigt aktuelt drama om krigens konsekvenser og de menneskeskæbner, der opstår i kølvandet på store politiske beslutninger.

I STØVET FRA REGNEN blev i 2018 belønnet med en Talent Reumert til Magnus Iuel Berg for sit manuskript.

Scenografi, musik eller andet:

Dramatiker, Magnus Luel Berg, Instruktør, Per Scheel-Krüger, Scenograf, Laura Rasmussen, Lysdesign, Sonja Lea, Lyddesign, Weronika Andersen

Pressen skrev: * * * * * * – “Ualmindeligt råt. Man forlader teatret med både hjertebanken og en tåre i øjenkrogen. Men det er sjældent oplevet bedre. Det er et must-see!”

Morten Buckhøj