Foto René Dahl Andersen - Gråzone.jpg

Gråzone

26/10-2021 kl. 17.00 eller kl. 19.30

 

Frederikshavn Gymnasium

Max 200 personer pr. foredrag

GRÅZONE

En narkobetjent med gaden i blodet, René Dahl Andersen, besøger Frederikshavn


René Dahl Andersen, født og opvokset i Hørby ved Sæby kommer på besøg i Frederikshavn, det sker den 26/10-2021 kl. 17,00 eller kl. 19,30 på det Gymnasium, hvor han er dimitteret fra. ​ Der er 200 pladser til hvert foredrag.

Billetter købes lige her fra den 10/3-2021 kl. 10,00:

FOA og Frederikshavn Teaterforening er gået sammen om foredraget. I foredraget kommer helt tæt på en narkobetjenten René Dahl Andersen, der har gaden i blodet. Vi glæder os rigtig meget til at byde velkommen, udtaler Louise Krüger Nielsen fra FOA og Lilly Pedersen fra Frederikshavn Teaterforening.

OM: Gråzone er historien om René Dahl Andersen, der som ung og ideologisk politibetjent fra Hørby i Nordjylland kommer til København med en drøm om at komme ind i Københavns Politis Uropatrulje. Med talent, ambitioner, mod og en unik evne til at skabe relationer til kriminelle og kolleger og levere resultater gør han lynkarriere og bliver hurtigt én af Politiets bedste på sit felt og headhuntes senere direkte af PET med efterfølgende specialuddannelse hos FBI i USA – for siden igen at blive sendt på ekstremt farlige og tophemmelige missioner i udlandet som undercover agent.

Med en unik evne til at tilpasse sig og operere i ethvert miljø bliver René Dahl Andersen en “naturlig” del af den barske og kyniske kriminelle underverden – ikke kun i Danmark, men også i udlandet. Et ualmindeligt farligt liv, der flere gange kunne have kostet ham livet, men kun fordi han er skarp, snu og har mod og vilje til at tage chancer, overlever han…

Gråzone er en barsk historie fra en barsk verden, som kun meget få kender til! Om infiltrering af hårde kriminelle miljøer og arbejde som undercover agent på farlige missioner. True crime, når det er bedst eller værst…

På gensyn til et foredrag der giver stof til eftertanke og sætter livet i perspektiv, slutter de 2 formænd samstemmende.