top of page
Vlado Lentz 21022024.jpg

Goddag, det er færdselspolitiet – er du klar?

21/2-2024 kl. 16.15

Goddag, det er færdselspolitiet – er du klar?: Performances

Goddag, det er færdselspolitiet det har Vlado Lentz sagt utallige gange på de danske veje. Men nu får du den ægte vare – ingen skærmtrold, men manden selv. Vlado tager os denne eftermiddag igennem en rejse af oplevelser fra sin arbejdsdag, med de følger bilisternes valg bringer.

Disse udsendelser har jeg fulgt med stor glæde, fortæller Linda Steengaard Frederikshavn Teaterforening, og nu kommer han snart på besøg hos os.

Vi kommer til at hører omkring hans oplevelser med programmet Politijagt og med de rejser der har været i den forbindelser.

Du kan møde Vlado onsdag den 21/2-2024, når han besøger Frederikshavn Teaterforening, og det sker på Scandic The Reef, CUBA salen. Der kan købes øl/vand.  https://arenanord.billetten.dk/link/eventno/117587

Billetprisen er kun kr. 175,- + gebyr og der er max. 210 pladser.

OM: Vlado Lentz er født i 1960 i Kroatien og kom til Danmark i 1969. Han er gift med Brit og tilsammen har de 5 børn. Han har arbejdet i politiet i over 30 år og har med sin lange livs- og erhvervsfaring lært at spotte en ”kunde” på lang afstand.

Vlado brænder for sit arbejde. I over 30 år har han kørt de danske veje tyndt i patruljevognen eller på sin politimotorcykel for at holde et vågent øje med bilister, cyklister og alle de andre. Han har set det meste, men kan stadig forbløffes over, hvor ubetænksomt nogle bærer sig ad, når de færdes i trafikken.

Han har set mennesker blive dræbt og kvæstet på vejene, og han ved bedre end nogen, hvor stor sorg spritbilister og andre hensynsløse trafikanter kan være årsag til.

Vlado er blevet en kendt skikkelse på tv, hvor han i Kanal 5’s populære program Politijagt lader seerne få indblik i en arbejdsdag, som er mere varieret end de flestes. Alt dette og et nærvær uden lige, er hvad du får af oplevelser når vi siger velkommen til Vlado i Frederikshavn Teaterforening, slutter Linda Steengaard, men skynd dig, der bliver rift om billetterne.

Goddag, det er færdselspolitiet – er du klar?: Performances
bottom of page