Rasmus krogsgaard til GF 2024.jpg

Vi indkalder hermed til

Generalforsamling i DIN teaterforening, Frederikshavn Teaterforening

den 18. marts 2024 kl. 18,30 i Det Musiske Hus – store sal

Dagsorden efter gældende vedtægter.

Og så kommer vi til det. I 2024 holder vi en anderledes generalforsamling, der dog, som altid styres med kyndig hånd af Mogens Damm.

Du som medlem skal forkæles.

Vores gave til dig som medlem er en aften med god underholdning og nye store oplevelser i vente.

Sæson 2024/25 præsenteres af Rasmus Krogsgaard, der som skuespiller, revy talent og multikunstner skal bringe os frem til en ny sæson med masser af god energi.

Der skal bestilles billetter til denne aften – men det er som altid, gratis at deltage. Vi glæder os til at se jer alle - max. 300 pladser efter først til mølle

Din billet bestiller du her:

Både nuværende og nye medlemmer er velkomne. Tag derfor en nabo/kollega eller en du holder af med, så vi bliver mange om oplevelser lokalt 2024/25. Det bliver ikke kedeligt, og som altid er vi vært ved et glas vin eller en vand.

Varighed: ca. 2½ time i alt, og der bliver tid til at sidde i foyer og bestille til næste sæson.

Bestyrelsen er til stede og klar til at besvare spørgsmål i forbindelse med bestilling eller andet.

På gensyn og godt nytår

Generalforsamling: Performances