Eksmænd – humor på højt plan om mænd … eksmænd..

26/3-2021 kl. 19.30

Ordineære A og B

Max 350

Udbyder: Folketeatret

Medvirkende: Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard

Scenografi, musik eller andet: Dramatikere: René Vase og Jannik Fuglsang, Instruktion: René Vase og Jannik Fuglsang, Scenografi: Kirsten Brink, Dramaturgi: Ninette Mulvad

Frederikshavn Teaterforening præsenterer:

Eksmænd

En glohed lufthavn i Nordspanien.

Kø ved security, du har tømmermænd, flyet er aflyst, og nu render du ind i en irriterende, selvfed og stortalende blærerøv. Kan det overhovedet blive værre? Ja! ... for det var ham, der løb med din kone!

Eksmænd er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa på slidte dæk og halvtom tank. De to har absolut intet til fælles... på nær: Rygproblemer, manglende stedsans, en ekskone og en tætpakket midtvejskrise i bagagen.

Med deres helt særlige humoristiske timing og figurtegning fortsætter Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard deres succesfulde parløb på Folketeatret. Denne gang i en ny skrevet road comedy om afveje og omveje, sandheder og løgne.