19 TEATERNEXT_Doppler-13foto.jpg

Doppler - Helt ny dramatisering af den norske kultklassiker af Erlend Loe

27/3-2023 kl. 13.45 (bemærk tidspunkt)

Frederikshavn Gymnasium

Enhedspris 125 kr.

Varighed 75 min. uden pause

Maks. 200 personer​

Udbyder: Teater Next

Medvirkende: Peter Zandersen og Josephine Raahauge

Andreas Doppler vågner efter et cykelstyrt op i en hidtil ukendt ro: Ingen enerverende sange fra børne-tv og ingen spekulationer om fliser til badeværelset – faktisk absolut ingenting. Bortset fra en ufravigelig trang til at bosætte sig i den nærmeste skov. Helt alene. Doppler lægger en seddel til konen og børnene om at de ikke skal vente med aftensmaden, og så drager han til skovs. Han skifter sin familie ud med en elgkalv, hvis mor han med sin kniv har dræbt.

Der er lagt op til grin og eftertænksomhed i historien om en familiefar i eksistentiel krise. På vanlig vis får Erlend Loe spundet samfundskritik og sin efterhånden karakteristiske universalfortælling om en ung mand i krise ind i knastør humor og tilbagelænet frækhed.

Pressen skrev:

★ ★ ★ ★ ★
”Brillant forestilling – Humor og eftertænksomhed i skøn forening (…) Dette er en Must See”