De tre musketerer - Alle for en – 3 for en tier

Medvirkende: Hans Dueholm, Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Allan Dahl Hansen

Scenografi, musik eller andet: Figaros og Den Ny Opera

Frederikshavn Teaterforening præsenterer:

De 3 Musketerer - Én for alle, alle for én…og tre for en 10'er.

Figaros og Den Ny Operas opdaterede udgave af "De tre Musketerer" tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med masser af komik.

I denne sværvægter af en forestilling spilles, synges og danses alle roller i fuld scenografi, lys og kostumer af Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen.

De tre musketerer, Portos, Atos og Aramis, franske elitesoldater ”with a license to kill”, opdager et ondskabsfuldt komplot, der skal vælte den franske trone.

De tager den unge D’Artagnan under deres vinger, og sammen kaster de fire helte sig ud i kampen for at afsløre komplottet og redde ikke bare den franske trone og Dronning Annas ære og ægteskab, men hele Europas fremtid.

Det bliver som altid et festfyrværkeri af smukke sange, morsomme islæt, og vi ved, at vores gæster elsker Figaros.

Pressen skrev: Der er altså noget at glæde sig til, Figaros er et unikt fænomen i dansk turné teater. Nordjyske