top of page
Anders Blichfeldt 2024.jpeg

Anders Blichfeldt

18/4-2024 kl. 19.00-21.00

Anders Blichfeldt: Performances

Det Musiske Hus

Anders Blichfeldt er storyteller af højeste karat og leverer musik der går lige i hjertet.

Anders gæster igen Frederikshavn Teaterforening og vi sætter scenen for en skøn aften forår 2024.

Det bliver en intim og helt særlig oplevelse når Anders kommer på besøg på sin solo Tik Tak Tur 24.

Ene mand med sit livs historier.

Det sker den 18/4-2024 kl. 19,00-21,00, Det Musiske Hus, fortæller Lilly Pedersen.

Bestil din billet på https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/115580 og så er det bare at glæde sig.


Anders Blichfeldt har været nummer 1 på hitlister gennem tiden med Big Fat Snake, med sange som Bonsoir Madame, No Peace Like in Heaven, Fight For Your Love, Female Voice og ikke mindst fodboldklassikeren Big Boys in Red and White.

Denne turné aften, tager Anders, ligesom i Tik Tak, udgangspunkt i livets forskellige faser: Fortællingen sker gennem sange vi alle kender fra Big Fat Snake, Toppen af Poppen, og Queens rockmusical We Will Rock You, hvor Anders spillede hovedrollen i foråret 2023.

Samarbejdet med Elvis’ band bliver også inddraget og helt spritnye sange vil være at finde på sætlisten. Sangene fremføres af en af de bedste livesangere i Danmark. Der bliver grinet, sunget med og fældet en lille tåre blandt publikum. Vi hører om den svære vej til kærligheden, om at være far til 4, farfar til 3 små piger, og den bedrift det er at være gift i over 35 år.

Der fortælles om livet på landevejen, og om at nå en alder, hvor man pludselig bliver TV-vært på TV2 Charlie samt medvirker i TV-serien “Kendisfamilier”. Tik Tak’s succes har en særlig betydning for Anders, for verden har forandret sig meget siden Big Fat Snakes storhedstid. Musik bliver streamet idag, og det er svært at flytte fans fra CD til streaming, når de nu ikke hører til det helt unge segment længere. Derfor er Tik Tak, med den underfundige og rammene tekst om livets gang også blevet titelsang til denne turné.

Ja kort sagt, vi kommer helt tæt på en af tiden største musikere, der altid er klar til at være på og nærværende. Hvis du allerede nu sidder og tænker, det skal jeg da med til, så gå ind og køb din billet, der bliver kun 300 pladser efter først til mølle princip, slutter Lilly Pedersen. 

Fotos: Max Noble og Jiri Thomas-.

Anders Blichfeldt: Performances
bottom of page