Den lille prins

Antoine de Saint - familievenlig version. Fra 6 år og op.

Voksne forstår ingenting.

"Findes der mon andre verdener end mig?" funderer den lille prins, da han forlader sin lillebitte planet med de tre vulkaner og den krævende rose, som er hans eneste ven.

I løbet af en lille times tid fortælles historien (meget tekstnært til originalen og delvist med Nis Bank-Mikkelsens fantastiske, fløjlsbløde stemme) med ord, billeder, musik og sang.

Rytmerne svinger, og børnene rocker til tider med på deres sæder. Alle stemninger indfanges og sendes ud til publikum. Fra ensomhed og bekymring til morskab og komik.

"Det, der betyder noget, kan man ikke se." Og da den lille prins til sidst sendes hjem til sin egen planet med et slangebid, er der helt tyst i salen. For snød slangen mon prinsen, eller er det bare de voksne, der ingenting forstår?

Christian Bergman, der selv medvirker i forestillingen, har stået for instruktionen af Exupérys verdensberømte bog, Iscenesættelsen består i al sin enkelhed af to skuespillere, en musiker og nogle hånddukker. Og især dukken, der forestiller den lille prins springer i øjnene. For der er absolut ingen tvivl. Dukken ligner fuldstændig Antoine de Saint-Exupérys oprindelige tegning: Den lille prins, som kommer fra planeten B612 og drager afsted med trækfuglene for at opleve mere af verden.

Tag hele familien med, fortællingen blomstrer, og der er noget at snakke om bagefter.

Produceret af Teater Next. Fremført af Morten Hembo, Christian Bergman, Mads Kronborg, Nis-Bank Mikkelsen, Amalie Fjeldmose og Chresten Speggers.

Information

Enhedspris 110,-.
Max. 225 deltagere.
Nummererede siddepladser.
Afholdes i Det Musiske Hus.

Spilletider

22/09
2019
15:00