Don't Leave Me Alone

Don't Leave Me Alone er en dobbeltforestilling skabt af to af Nordeuropas mest spændende, kvindelige koreografer lige nu: den anerkendte Didy Veldman og ”shooting star” Wubkje Kuindersma.

Frame of View af Didy Veldman blev oprindelig skabt til Cedar Lake Contemporary Ballet i New York (2008), hvor den begejstrede både publikum og presse. Det er derfor lidt af et scoop, at Dansk Danseteater nu har mulighed for at præsentere værket for et dansk publikum.

Frame of View er et humoristisk, hæsblæsende og tankevækkende danseværk om individets evne til at bruge sociale masker til både at skjule og fremhæve, hvem vi i virkeligheden er. Danserne springer ind og ud af hhv. individets private - og offentlige liv og oplever alt fra jagende jalousi over ikke-gengældt kærlighed, maveknugende ensomhed til boblende begær. Værket danses til musikalske klassikere fortolket af bl.a. Nina Simone og Kronos Quartet.

Produceret af Dansk Danseteater. Fremført af internationale dansere. Koreografi af Wubkje Kuindersma og Didy Veldman. Musik af Nina Simone, Kronos Quartet, Offenbach, Jóhann Jóhannsson, Dean Martin og mange flere.

Pressen skrev:

Publikum finder sig som en del af en meget autentisk teateroplevelse.

Læs mere på www.danskdanseteater.dk

Information

Præsentation før forestilling.
B-billetter.
Afholdes i Det Musiske Hus.

Spilletider

09/03
2018
18:30